Najnovejša pridobitev v našem podjetju je Touch Screen LCD zaslon diagonale 55 inch, s tehnologijo Multitouch 10 točkovno. Možnost postavitve horizontalno ali vertikalno!

 Vrhunski LED diod display resolucije 4mm


 Vrhunski LED diod display resolucije 4mm, ki je že pri majhnih površinah odlično viden in s tem primeren tudi za bolj zahtevne prezentacije ali pa za sejemsko predstavitev.

Giant LCD display 80inch (203cm) diagonale, z ločljivostjo Full HD, ki lahko zaradi malo prostora, ki ga zavzema in zaradi veliko večje svetilnosti nadomesti projekcijo na manjših dogodkih. Zaradi velikosti je zelo primerna za sejemske postavitve. 
Danes je tehnologija integrirana v razmišljanje pri pripravi marketinških dogodkov bodisi če gre za sejemski nastop ali poslovni dogodek. Podjetja želijo svojim strankam in kupcem podati več informacij, jih impresionirati, predstaviti svoje proizvode na atraktiven način.… in ravno v ta namen sta naša vrhunska LED DIOD zaslona.


 
Naši bogati ponudbi video projektorjev smo nedavno dodali še projektor z visoko svetilnostjo in sicer 20.000 Ansi Lumen. Celotno ponudbo video projekcij pa smo zaokrožili s paleto pripadajočih objektivov, tako da se lahko prilagodimo vsem željam in potrebam projekta. Prav zaradi širokega nabora leč in objektivov, ki jih imamo v ponudbi smo v vsakem trenutku in prostoru ne glede na razdaljo sposobni realizirati video projekcijo.


Predstavitev


Leto 1989.


Čeprav vsi pomnimo podobe podiranja berlinskega zidu so se za nekatere odločilni dogodki odvijali drugje.


Revolucionarne spremembe so se v teh burnih časih med drugim odvijale tudi na področju tehnologije. Novi mediji in novi načini komuniciranja sta omogočila hitrejše povezovanje ljudi in hitrejši pretok informacij oz. sporočil.


Pri nas, v Sloveniji se prvič pojavi naprava t.i. video stena, ki je takrat predstavljala vrhunec visoke tehnologije. Prav zid oz. bolje rečeno stena je takrat za nekatere pomenil nov začetek in video stena je pomenila temeljni kamen za ustanovitev podjetja DISPLAY.


Naše storitve na področju TEHNIČNE PODPORE obsegajo video avdio storitve, ki zajemajo tako svetovanje glede tehnične opreme, izposojo vrhunske tehnične opreme, izvedbo video projekcij, tehnično vodenje, montažo, demontažo in transport tehnične opreme na kraj dogodka oz. prireditve.


Gre za zelo širok pojem, ki lahko zajema cel spekter aktivnosti kot so računalniška podpora pri organizaciji, video projekcije, logistična podpora, celo nekateri deli organizacijskih dejavnosti in pa seveda končna tehnična izvedba.


Kot nosilci ali podizvajalci smo v zadnjih 20-ih letih realizirali številne projekte, o čemer pričajo naše reference.


Od 1998 smo član mednarodnega sistema VIDEORENTAL, ki je praktično opremljen z vso najsodobnejšo in vse vrstno avdio in video tehniko. Tako smo prav v vsakem trenutku in v vsakem prostoru vedno pripravljeni tehnično opremiti in izvesti najbolj zahtevne prireditve.Kontakt

Display d.o.o.
Mesarska 4g
1000 Ljubljana
Slovenija


E-mail: display@siol.net
GSM: 041 622 111,
041 622 444