NAŠE STORITVEVIDEO STORITVE


Naši bogati ponudbi video projektorjev smo nedavno dodali še projektor z visoko svetilnostjo in sicer 20.000 Ansi Lumen. Celotno ponudbo video projekcij pa smo zaokrožili s paleto pripadajočih objektivov, tako da se lahko prilagodimo vsem željam in potrebam projekta. Prav zaradi širokega nabora leč in objektivov, ki jih imamo v ponudbi smo v vsakem trenutku in prostoru ne glede na razdaljo sposobni realizirati video projekcijo.

PREBERI VEČ
 

AUDIO STORITVE - Ozvočenje in tonska oprema


Za katerokoli prireditev, sejemski nastop ali prezentacijo poleg video opreme in video podpore zagotovimo tudi avdio opremo in tako poskrbimo za kvaliteten zvok v prostoru.


Za manjše prostore priskrbimo osnovno ozvočenje in močnejše ozvočenje za večje dvorane oz. predstavitve, ki se odvijajo zunaj.


PREBERI VEČ

NAJEM OPREME


PLASMA, LCD ZASLONI
Plazma zaslon je relativno nova tehnologija, ki je namenjena prikazovanju slike...

Preberi več  

 

VIDEO PROJEKTORJI
Naši bogati ponudbi video projektorjev smo nedavno dodali še projektor z visoko svetilnostjo in sicer 20.000 Ansi Lumen...

Preberi več  


SESTAVLJIV LED ZASLON
Zaslom se postavi v poljubni velikosti. Primeren je za postavitve na dogodkih oz. prireditvah, ki se odvijajo v dvorani oziroma v zaprtih prostorih vključno s prireditvenimi šotori....

Preberi več  
  

Želite rešitev po vaši meri?


Vprašajte nas za več informacij! Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na:041 622 111041 622 444

FOTO REFERENCE


 
 

 
 


O PODJETJU

Čeprav vsi pomnimo podobe podiranja berlinskega zidu so se za nekatere odločilni dogodki odvijali drugje.

Revolucionarne spremembe so se v teh burnih časih med drugim odvijale tudi na področju tehnologije. Novi mediji in novi načini komuniciranja sta omogočila hitrejše povezovanje ljudi in hitrejši pretok informacij oz. sporočil.

Pri nas, v Sloveniji se prvič pojavi naprava t.i. video stena, ki je takrat predstavljala vrhunec visoke tehnologije. Prav zid oz. bolje rečeno stena je takrat za nekatere pomenil nov začetek in video stena je pomenila temeljni kamen za ustanovitev podjetja DISPLAY.

PREBERI VEČ

Pišite nam 

Kontaktirajte nas


Display d.o.o.
Mesarska 4g
1000 Ljubljana, Slovenija
  

  

+386 1 430 31 21
  

+386 1 430 31 22
  

display@siol.net